● Canon LEGRIA HF S۲۱
HF S۲۱ در کنار کارایی و عملکرد بسیار خوب، صفحه نمایش لمسی ۵/۳ اینچ، ۵ حالت ضبط مختلف، حالت ۲۵p Progressive برای ضبط فیلم به سبک سینمایی و ضبط صدا در دو حالت دالبی دیجیتال نیز دارد. از دیگر ویژگی های آن می توان به ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی و دو ورودی کارت SD اشاره کرد که هر کدام تا ۳۲ گیگابایت حافظه را پشتیبانی می کنند. یعنی در کل می توانید ۱۲۸ گیگابایت حافظه در اختیار داشته باشید.
● Sony HDR TG۷E
TG۷ فیلم را با کیفیت Full HD ضبط و به کمک GPS داخلی آنها را ژئوتگ می کند. علاوه بر آن کیفیت صدا و عکس های این محصول نیز شگفت آورند. عکس ها کاملا شفاف، واضح، زنده با رنگ های غنی و جزئیات کامل هستند. بدنه از جنس آلومینیوم ضد خش ساخته شده است. ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی، صفحه نمایش لمسی ۷/۲ اینچ و تاشو و امکان ضبط فیلم و عکس به طور هم زمان از جمله مشخصه های این دوربین فیلم برداری به شمار می روند.
● Sony NEX VG۱۰
این دوربین کامپکت همچون انواع حرفه ای امکان اتصال لنزهای مختلف همچون لنز ۱۶ میلی متری عریض pancake را دارد. حسگر CMOS آن نیز از نوع Exmoor ۶/۱۴ مگاپیکسل است و به کاربر امکان ضبط تصویر با کیفیت ۱۰۸۰i و سرعت ۵۰ فریم در ثانیه را می دهد. کیفیت صدای ضبط شده با VG۱۰ به لطف میکروفون چهارکپسوله آن عالیست. در عکس ها نیز می توانید همه جزئیات تصویر را به وضوح و با کیفیت خوب ببینید.
● Panasonic HDC SD۶۰
SD۶۰ بدنه کوچکی دارد اما با کیفیت ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل (Full HD) فیلم می گیرد. برخلاف مدل های دیگر، این دوربین حافظه داخلی ندارد و همه تصاویر و عکس ها را روی کارت های حافظه SD یا SDXC ضبط می کند. زوم نوری ۲۵x ، لنز ۷/۳۵ میلی متری عریض، عکاسی با کیفیت ۵ مگاپکسل، قابلیت تشخیص چهره، رفع قرمزی چشم، تنظیمات خودکار (iA)، پورت های HDMI و USB و صفحه نمایش ۷/۲ اینچ لمسی از ویژگی ها و امکانات این دوربین هستند.
● JVC Everio GS TD۱
نخستین چیزی که در مورد این دوربین جلب توجه می کند طراحی ظاهری آن است. دو لنز در کنار هم چهره ای از شخصیت دوست داشتنی کارتون Wall E را برای بیننده تداعی می کنند. این دوربین دولنز و دو حسگر دارد که با کیفیت ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل به صورت سه بعدی فیلم می گیرند. TD۱، صفحه نمایش لمسی با قابلیت پشتیبانی از تصاویر سه بعدی و زوم نوری ۱۰ برابر دارد. کیفیت فیلم ها نیز در هر دو حالت دوبعدی و سه بعدی عالی هستند.
● JVC Everio GZ HM۹۶۰
این دوربین فقط با داشتن یک لنز قابلیت فیلم برداری سه بعدی دارد. حسگر CMOS ۱۰ مگاپیکسل آن با کیفیت Full HD فیلم می گیرد و می توان تصاویر ضبط شده را در LCD لمسی ۵/۳ اینچ و سه بعدی دوربین تماشا کرد. عکاسی با کیفیت ۱۱ مگاپیکسل، قابلیت سوئیچ بین دو حالت سه بعدی و دوبعدی، زوم نوری ۱۰ برابر، خروجی HDMI، ورودی کارت های حافظه SD، SDHC و SDXC و ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی از دیگر مشخصات این محصول هستند.
● Sony HDR XR۵۵۰
نخستین چیزی که باید در مورد دوربین فول اچ دی XR۵۵۰ باید گفت، ۲۴۰ گیگابایت حافظه داخلی آن است. با این حافظه می توان حدود یکصد و یک ساعت فیلم ذخیره کرد. همه ماجرا به اینجا ختم نمی شود! این دوربین از کارت های حافظه SD تا سقف ۶۴ گیگابایت نیز پشتیبانی می کند. لنز عریض G، LCD لمسی ۵/۳ اینچ، GPS داخلی، عکس برداری با کیفیت ۱۲ مگاپیکسل و حسگر Exmor R CMOS را می توان از دیگر قابلیت های این محصول دانست.
● JVC Picsio GC FM۲
این دوربین کوچک صفحه نمایش ۳ اینچ لمسی دارد و برخلاف مدل های پیشین با کیفیت Full HD (۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل) فیلم برداری می کند. کیفیت عکس های دوربین نیز ۵ مگاپیکسل است که در کارت های حافظه SD، SDHC و SDXC ذخیره می شوند. پورت HDMI و خروجی AV که پشت دوربین قرار دارند امکان اتصال Picsio را به تلویزیون و کامپیوتر ممکن می سازند.
● Kodak Playtouch
Playtouch نیز جزو دوربین های فیلم برداری جیبی و شاید بهترین آنهاست که با کیفیت Full HD فیلم می گیرد. کیفیت تصویر ۱۰۸۰p HD، صفحه نمایش ۳ اینچ لمسی با فناوری ضد بازتاب نور، حسگر سیموس، مود ماکرو، قابلیت تشخیص چهره، لرزش گیر تصویر، نرم افزار داخلی ویرایش تصویر و امکان استفاده از حالت ۷۲۰p و سرعت ۶۰ فریم در ثانیه برای ثبت تصاویر ورزشی از جمله مشخصه های این محصول به شمار می آیند.
● Samsung HMX H۲۰۰
کیفیت ساخت بدنه H۲۰۰ خوب اما طراحی زیبایی ندارد. به طور مثال، میکروفن در بالای دستگاه تعبیه شده است و موجب ضبط صداهای ناخواسته و نویز در فیلم می شود. این محصول حافظه داخلی ندارد و حتما باید از کارت های حافظه SD برای ذخیره فایل ها استفاده کرد. از مشخصات و امکاناتش نیز می توان به لرزش گیر نوری کارآمد، خروجی HDMI، زوم نوری ۲۰ برابر، صفحه نمایش لمسی ۷/۲ اینچ، فیلم برداری با کیفیت ۱۰۸۰p، کیفیت صدای خوب و حسگر ۳/۳ مگاپیکسل سیموس اشاره کرد.
نویسنده :
محمد میرشاهی
|
بازدید :
1413
|
نظر :
0
|
گروه :
الکترونیک
|
تاریخ ثبت :
دوشنبه 19 تیر سال 1391
این مطلب را برای دیگران هم به اشتراک بگذارید :
تعداد نظرات : 0
کد امنیتی :
کد امنیتی :
*
نام شما :
*
آدرس ایمیل :
*
نظر شما :
*